Posted in Vorbe despre vorbe

Dragostea este…

il_fullxfull.425661061_pl85Dragostea adevărată cunoaşte şi manifestă răbdare în fiecare zi, în fiecare moment. Dragostea autentică este preocupată să-şi dovedească mereu şi nu doar o dată sau uneori bunătatea din abundenţă… Dragostea puternică nu are vreme pentru gelozii şi invidii, nu aşteaptă medalii şi nici aplauze sau ovaţii. Îşi ştie locul şi nu doar o dată sau din când în când, ci mereu caută să se exprime prin decenţă şi simplitate. Dragostea… nu doar uneori, ci mereu ştie să facă un pas în spate şi nu cu gând să renunţe, ci ca să pună în centru pe semeni.

Dragostea a uitat ce înseamnă egoismul, alege să nu se mânie şi înlocuieşte gândurile rele cu gânduri de bine, nu se bucură niciodată de nedreptate, dar se bucură – de fiecare dată de adevăr.

Dragostea protejează, nu frânge, nu constrânge, nu distruge. Dragostea se onorează, se respectă şi se preţuieşte. Dragostea nu se întâmplă pur şi simplu, ci se învaţă şi se trăieşte…

owl-you-need-is-love-and-chocolate

Dragostea are puterea să acopere, să şteargă să treacă peste  greşelile şi stângăciile semenilor. Nu-şi pierde niciodată speranţa, ci luptă cu toată puterea să îşi atingă scopurile şi oricât de adânc ar fi creuzetul suferinţei în care e sfărmată, îşi adună toate puterile şi reînvie: mai ferventă, puternică şi loaială, constantă, dar crescândă!

În nicio circumstanţă nu renunţă… decât la sine. Nu se opreşte din drum, nu dă înapoi, ci merge mai departe cu orice preţ, durere sau povară şi înalţă steagul biruinţei pentru că dragostea poate… A brevetat-o Dumnezeu… iar pe eticheta de producţie, la caracteristici… scrie: nesfârşită, necondiţionată, de neînvins, (o parte) din Mine.

Aceasta este dragostea care vreau să fie pivotul fiinţei mele, viaţa mea! Doamne, ajută-mi!

Advertisements

One thought on “Dragostea este…

  1. multumesc din suflet ca v-ati deranjat sa-mi trimiteti asa frumoase cuvinte.este atat adevar in tot ce se spune ca nu este nimic de comentat dar imi place ideea ca dragostea nu se intampla pur si simplu ci se invata,se exerseaza.pana la urma este o alegere care necesita un sacrificiu si un efort.nu e o stare comoda de nepasare si indiferenta.cand iubesti trebuie sa te coste putin,sa te cheltui si tu putin cu sufletul tau….Sunt fericita ca v-am descoperit.nici nu stiu cum s-a intamplat dar va multumesc pt ca existati.ANCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s