RSS

Contezi!

13 Aug

Astăzi mi-am propus să îți amintesc că, deși poate ești dezamăgit de prieteni, poate chiar de membrii familiei, de cunoscuți… iar singurătatea pare să te cuprindă ca o pânză de păianjen care te înfășoară mai mult și mai mult… totuși tu contezi. Tu ai valoare, ești important în ochii și inima lui Dumnezeu.

Vei spune că sunt vorbe prea mari și că nu le meriți. Da, sunt vorbe mari, dar și adevărate! Și ce e fascinant la Dumnezeu este tocmai asta… că nu ne iubește pentru că merităm, datorită faptelor noastre, ci datorită faptelor Lui!

Nu ești parte dintr-o listă, nu ești un număr și nici o statistică! Dumnezeu te-a creat pe ghergheful Lui, a hotărât toate detaliile vieții tale, a ales să fii ceea ce ești… cu un scop.

Și mai minunat decât atât este că te poate ajuta să devii mai mult decât ceea ce ești.

Te apreciez dacă ai persoane pe urmele cărora pășești, mai ales dacă e vorba de oameni deosebiți, chiar mentori sau dacă cel puțin alegi cu grijă cărțile pe care le citești pentru devenirea ta.

Dar vestea bună pe care ți-o aduc astăzi este că Dumnezeu poate aduce în viața ta schimbări chiar mai frumoase, schimbări pe care niciun om nu le poate face! Dar, pentru aceasta, trebuie să te lași înconjurat de dragostea Lui!

Cum ar fi dacă aceste cuvinte ale lui Dumnezeu ar deveni refrenul vieții tale: „Te iubesc cu o iubire veșnică, de aceea îți păstrez bunătatea mea!” (Ieremia 31:3)? Te-ai mai simți la fel de singur și fără valoare? Lasă-ți inima să creadă cu tărie și vei vedea ce turnură frumoasă va lua viața ta… Ca să nu mai pomenesc de veșnicie! Lasă-te iubit, lasă-te înconjurat și copleșit de dragostea Lui!

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on August 13, 2017 in Ceaşca vieţii

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: